I made this widget at MyFlashFetish.com.

Ahad, 7 November 2010

VIDEO KHAS


video



Aku buat video ni dekat 2 hari je , tapi PENAT  giler . Korang ape tau . cume tao meng-ORDER jer ,tapi aku buat jugak sebab korang kawan aku  . Mane lah tao kot-kot tahon depan ade yang diantare kite pindah sekola . Lak tu , lagu background dia . Perh .. lagu jiwang tu . Adoyaii . Yg laki tu tak payah laa emo sgt ea ? HAHA !. Korang punye tugas lak . Kalau dah tgk video nih komen la . Kat facebook tu pun same . Pade sape yg dah komen kat facebook tu time kasehh banyak-banyak taw .


 cerite  : EYKA

5 ulasan: